Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Klik "her" for at se vores cookiepolitik.

 

Mad i hverdagen

Vi stræber efter at servere sund og velsmagende mad. Vi har stor fokus på at bruge økologiske råvarer, og vi har guldmærket i økologi.

Hvidovre Kommune prioriterer højt, at alle børn i dagtilbud får tilbudt sunde og ernæringsrigtige måltider i løbet af dagen, og at maden så vidt muligt er økologisk.

I Børnehuset Egevolden - børn i bevægelse har vi madordning for alle børn. Vi har i 2016 fået et helt nyt køkken, og det er vores køkkenleder Line, som er uddannet bachelor i sundhed og ernæring - der har ansvaret for at servere sund, velsmagende og økologisk mad.

Vi har stor fokus på at bruge økologiske råvarer, og har guldmærket i økologi. 

Udvalget af mad i Børnehuset Egevolden - børn i bevægelse er varieret og spænder fra grød og suppe til kødfri retter samt kød- og fiskeretter i forskellige variationer. Der er også dage, hvor der serveres "smør-selv". På vores forældreintra Tabulex lægger vi en kostplan op for en uge af gangen, og hver dag uploader vi et billede af "dagens tallerken".

I løbet af en dag serveres der følgende måltider:

  • Kl. 6.30-7.30 - Morgenmad: Havregrød, havregryn med mælk, evt brød/boller/knækbrød med smør eller smøreost. Mælk og vand
  • Kl. 9 - Formiddagssnack: Brød og frugt, vand
  • Kl. 10.45-11 - Frokost, vand
  • Kl. Ca. 14 - Eftermiddagssnack: fx. brød, frugt, bagte rodfrugter, koldskål, smoothie. Her serveres mælk og vand